Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - طبق اعلام کاخ سفيد، رئيس‌جمهور آمريکا در تماس تلفني با همتاي روس ضمن ابراز همدردي بابت سقوط هواپيماي آنتونوف 148، درباره مذاکرات سازش و موضوع کره شمالي رايزني کرد.
- فلسطين اشغالي
بنا بر اعلام کاخ سفيد، دونالد ترامپ به ولاديمير پوتين گفته که «اکنون زمان کار براي حصول به يک توافقنامه صلح پايدار» بين رژيم صهيونيستي و فلسطينيان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سقوط يک فروند هواپيماي مسافربري آنتونوف « An-148» خطوط هوايي «ساراتوف» روسيه که حامل 65 مسافر و 6 نفر از اعضاي کادر پرواز بود، بهانه‌اي شد تا رئيس‌جمهور آمريکا با همتاي روس خود تماس تلفني برقرار کند.
بنا بر اعلام رسانه‌ها و مقام‌هاي روسيه، تمامي 71 سرنشين اين هواپيماي روس کشته شدند.
با گذشت يک روز از انتشار اين خبر، کاخ سفيد در بيانيه‌اي از تماس تلفني دونالد ترامپ با ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور روسيه خبر داد.
در بيانيه کاخ سفيد آمده است: «رئيس‌جمهور دونالد جي ترامپ با ولاديمير پوتين رئيس‌جمهور روسيه صحبت کرد تا همدردي خودش را بابت سقوط هواپيماي آنتونوف An-148 ابراز کند. رئيس‌جمهور ترامپ گفت که آمريکا آماده کمک به مقام‌هاي روسيه در تحقيق‌شان(درباره سقوط اين هواپيما) هستند».
طبق گفته کاخ سفيد، رئيس‌جمهور روسيه در اين تماس تلفني به همتاي آمريکايي خود از ديدارش با رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين صحبت کرد.
ساعاتي پس از اين رايزني تلفني، ولاديمير پوتين با محمود عباس رئيس تشکيلات خودگردان که به روسيه سفر کرده، ديدار داشت.
ترامپ در گفت‌و‌گو با پوتين به او تصريح کرد که «اکنون زمان کار براي حصول به يک توافقنامه صلح پايدار(بين اسرائيل و فلسطينيان) است».
اظهارنظر رئيس‌جمهور آمريکا درباره مذاکرات سازش در حالي صورت گرفته که به دنبال اعلام به رسميت شناختن بيت‌المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي توسط دولت ترامپ، مقام‌هاي تشکيلات خودگردان از سرگيري مذاکرات سازش را رد کرده‌اند.
روساي جمهور آمريکا و روسيه درباره ديگر موضوعات هم تبادل نظر کردند.
بنا بر اعلام کاخ سفيد، ترامپ در اين گفت‌و‌گو بر «اهميت اتخاذ تدابير و اقدامات بيشتر به منظور اطمينان يافتن از خلع سلاح اتمي کره شمالي» تاکيد کرد.
تبادل نظر روساي جمهور آمريکا و روسيه درباره کره شمالي، در حالي صورت گرفته که به دنبال حضور هيات عالي رتبه اعزامي کره شمالي به مسابقات المپيک «پيونگ چانگ» به ميزباني کره جنوبي، تحولات مثبتي در روابط دو کُره صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۷۲۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین